Balerinii sunt noul trend in primavara 2016!

Balerinii sunt pantofii care au rezistat tuturor schimbarilor in timp. Moda ne aduce, din sezon in sezon, modele noi de pantofi, atat ca design, materiale, talpa, toc sau varf. Cu toate acestea, balerinii sunt unicul model de pantof care ramane fidel aceluiasi stil confortabil, realizat din piele moale, cu talpa subtire si completat cu diverse accesorii florale, fundite, cleme etc.

Un pantof comod care a evoluat in timp de la ideea de pantof de scoala, purtat de catre fetite la escarpin-ul frantuzesc, tres chic, purtat de femei cu sarm precum Jackie Kennedy sau Audrey Hepburn. A fost de ajuns ca acest pantof simplu sa devina un adevarat trend. Sa nu uitam ca Chanel il mentine ca simbol al feminitatii si este un adevarat ADN al renumitei case de moda.

Balerinul a trecut de pe scena artistica direct pe strada, devenind un element urban, accesibil, confortabil si versatil. Iata ce propuneri va fac pentru a intra “cu dreptul” in aceasta primavara. Hispanitas, brandul spaniol cu cel mai comod calapod din lume, satisface orice picior al femeii care stie ca fericirea sta in alegerile pe care le face.

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment