Daca sunteti curiosi sa aflati cum decurge o zi de lucru din viata mea, ma conformez si va arat putin din culisele unei sedinte foto realizate intr-una dintre cele mai frumoase si elegante locatii din Bucuresti, Le Chateau.

Sunt mereu prinsa in evenimente, pozand si filmand pentru diferite campanii dar cel mai mult imi place cand combin placutul cu utilul, cand lucrez cu prieteni si cu o echipa de oameni frumosi.

Recent am pozat pentru noua colectie semnata de Daniela Cristea. Eu port destul de des tinutele ei la evenimente, pentru ca sunt cool, trendy, de calitate, confortabile si sunt…ME! Ma identific cu stilul Danielei Cristea si chiar va recomand sa intrati pe site-ul ei www.daniellacristea.ro ca sa-i admirati rochiile.

#CasteluldinInimaBucurestiului a fost gazda noastra si pot spune ca eu m-am simtit ca o printesa!

Purtand rochiile Danielei Cristea, accesorizate cu pantofi din colectia de toamna-iarna 2016 de la Hispanitas, abordand o coafura lejera realizata la salonul Hello Beauty si un machiaj dramatic propus de make-up artist-ul Sorin Papa, am pozat si filmat in acelasi timp, incercand sa ma impart intre rolul meu de model si cel de personaj in emisiunile de profil de la ProTv si Prima TV.

Ce a iesit vedeti aici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment